Coaching

Natuurcoaching

Stap uit de schaduw in het licht en laat de energie weer stromen!

Wil je graag je rugzak met al je verdriet, stress, angst en depressie afgooien en je weer vrij en gelukkig voelen? Kom dan mee naar buiten! In de natuur gaat de energie weer stromen en komen er mooie inzichten op je pad.

Ik geef natuurcoaching individueel, voor groepen, teams, volwassenen en kinderen. Door je bewust te worden en te verbinden met de natuur, te bewegen en goed te ademen kun je je in vertrouwen openstellen. Wat wil je loslaten en waar wil je naar toe. Door symbolen en metaforen te gebruiken uit de omgeving kom je tot inzichten. Maak van de moeilijke weg een mooi wandelpad.

De wandelingen voor natuurcoaching starten vanaf :

  • Paviljoen de Viersprong, In het gebied “de Elzen”. Noorderelsweg 6A, 3329KH Dordrecht
  • Theetuin Linges landje, omgeving Lingebos. Zuiderlingedijk 101, 4211BB Spijk.

Tarief individueel: 75 euro per dagdeel
Tarief groepen: 20 euro pp per dagdeel (vanaf 4 personen)
Reiskosten indien er een andere locatie wordt gekozen.  0,40 euro/km

Anderen over Wilma

Over Natuurcoaching:

Wow wat mooi. Dank dat je met een stukje van mijn levenspad hebt meegelopen. Deze ochtend heeft me weer veel nieuwe inzichten gebracht, veel rust en acceptatie van dat wat is geweest en dat wat er mag zijn. Vertrouwen in de toekomst. “Go with the flow”, “Bridge over troubled water”. Dank je wel lieve Wilma en de foto’s zijn prachtig en veelzeggend. Mooie herinnering zo.
Ingrid

Over Sensi-therapie

Ik heb van Wilma de Sensi-therapie ontvangen. Ik zit in een drukke tijd in mijn leven en heb ook wel dingen waar ik me zorgen om maak. Als we starten geeft Wilma me een goed gevoel en kan ik prettig ontspannen. De start van haar Sensi-therapie is rustig en dan zoekt ze plekken in mijn lichaam waar schijnbaar “pijnpunten” zitten. Het voelt intens en ik kan er wel bij blijven en daarna ontstaat er heel veel lucht en is het of ik 2 kilo lichter ben. Ik ervaar een diepe ontspanning en gevoel van “geland” zijn bij mezelf. Een bijzondere en fijne ervaring.
Stephanie

Sensi-therapie

Voorbij het praten naar voelen

Kom je niet verder in de regulier zorg en ben je uitgepraat bij de psychiater dan kan Sensi-therapie wellicht helpen. Burn-out, stress, spanning, oud zeer, verdriet, trauma’s en angst zetten zich vast in je lichaam, hierdoor kunnen allerlei gezondheids klachten ontstaan zowel fysiek als psychisch. Door blokkades op te heffen, de pijnpunten aan te raken en vrede te sluiten met het verleden zal de last van je schouders vallen en je weer opgelucht en vrij kunnen ademen.

Sensi-therapie is een combinatie van drukpuntmassage, zoals accupunctuur maar dan met je vingers. Je vinger op de zere plek leggen dus. Holisticpulsing, waarbij ik je eens flink door elkaar ga schudden en je helemaal alles mag loslaten. Ook maak ik gebruik van edelsteen- therapie en massage. Ik werk vanuit intuitie met veel liefde en laat je energie weer stromen. Je voelt je als herboren, zoals velen zeggen na een behandeling. Je bent helemaal welkom.
Tarief: 35 euro per 1,5 uur

Neem contact op

1 + 7 =