Dru-Yoga

Dru-Yoga les

EvenĀ  bijtanken noem ik dat

Wil je soepel omgaan met alle gebeurtenissen om je heen? De drukte van alle dag even laten voor wat het is en thuiskomen bij jezelf. Ervaar de balans tussen lichaam en geest en een moment van volledige ontspanning in de DRU-Yoga les.

Ik geef DRU-Yoga individueel of voor maximaal 4 personen in mijn eigen Yogaruimte in Dordrecht. Bij DRU-Yoga werken we met een warming-up op een lekker muziekje en doen vaak series van bewegingen, EBR, Energie Blok Release. Je spanning loslaten zodat de energie weer gaat stromen. Ademhalingsoefeningen om ruimt te maken in je boddy. Daarna een heerlijke ontspanning waarbij je ervaart dat je weer lekker in je vel zit en je gewoon even helemaal niets hoeft.

Tarief: les van 1,5 uur incl thee: 12 euro pp (van 2 tot 4 personen)

Anderen over Wilma

“Wat ik fijn vind aan de yogalessen van Wilma zijn de bewegingen waardoor ik me bewust ben van mijn hele lijf, vooral mijn buik en rugspieren. Het trainen en bewustzijn van spanning en ontspanning in mijn lijf en het werken met energie die heel voelbaar is. De visualisaties: Wilma stelt me met haar prettige stem in staat om mijn eigen, betekenisvolle reis te maken, tijdens de series en de ontspanning.
(met dank aan: Marja van Hurk, stembevrijder en verhalenverteller www.dezilverenmaan.nl )

Yoga voor de rug

Stevigheid vanuit je kern

Door veel zittend werk heb je meer kans op rugklachten. Of juist door zware belasting, verdraaiing of een fysieke afwijking kunnen rugklachten ontstaan. Ook kun je spanning vastzetten op de rug. Voor mensen met rugklachten is deze vorm van Yoga zeker een aanrader. Het is een milde vorm van yoga waarbij erg veel aandacht wordt besteed aan de kernstabiliteit van de ruggegraad. In elke les is er een speciaal blok om te rekken en strekken en te werken aan de versteviging van de spieren rondom de rug. Voel dat je weer durft te vertrouwen op je kracht en stevigheid vanuit je kern.
Tarief: 17 euro per uur

Mandala Yoga weekend

Lekker tot jezelf komen

Tijdens een weekend op een prachtige locatie in de duinen van Schoorl bied ik samen met 2 yoga vriendinnen een heerlijk weekend vol aandacht en verdieping voor jezelf. We werken met een thema waardoor we ons laten inspireren in yoga, meditatie en natuur. Twee jaar geleden was dat de Maan en het volgende weekend zal als thema de boom hebben. Het programma is zeer gevarieerd, binnen en buiten met verrassende elementen. We willen dit voor iedereen toegankelijk maken en daarom verzorgen we het eten en drinken zelf. Zo kunnen we een low-budget /high quality time aanbieden. Er even helemaal uit zijn en tot jezelf komen.

Neem contact op

7 + 8 =